Proeverijen

Kennis en passie delen vind ik het leukste wat er is. Ik doe dat hier op Cynthiaenwijn.nl, maar ook ‘in het echt’ ga ik graag met jou aan de slag. 

Proeverijen
Proeverijen

Mijn eigen proefavonden

Ik geef me veel plezier proeverijen en organiseer ik kleinschalige wijnevenementen. Op dit moment staan er geen proeverijen gepland.

Mij inhuren?

Wil je met je bedrijf, buren, familie, vriend(inn)en een proeverij doen? Leren hoe je goed kan proeven? Vind je wijn lekker, maar weet je niet precies waarom je de ene wijn nu wél top vindt en de andere niet? En sta je met je mond vol tanden als een wijnkenner het heeft over allerlei aroma’s in de wijn? Ik kan je leren hoe je beter kan leren proeven volgens de professionele proefmethode. Dat doen we aan de hand van een aantal wijnen die we samen gaan ontleden.
De hoeveelheid en het niveau van de informatie stemmen we samen af. Wil je gewoon een gezellige proeverij met fijne hapjes? Kan! Regel ik voor je. Of wil je juist wat meer de diepte in en wil je bijvoorbeeld een avond meer leren over, ik zeg maar wat, Champagne of juist de Nieuwe Wereld? Doen we. Ik pas de proeverij precies aan op jouw wensen en het kan zo diepgaand of juist eenvoudig als jij zelf wilt.

Ik ben flexibel en kan proeverijen voor 2 tot 200 mensen organiseren in heel Nederland en deels België. Mail me voor info en kosten.