Overig - 03/07/2019

Hoi! Ik ben Cynthia en ik hou van wijn

Hoi! Ik ben Cynthia en ik hou van wijn

Cynthia & wijn

Ik ben Cynthia Schultz, 29, ik woon in Zwolle en ik houd van wijn. Zo simpel is het. Wijn is een van mijn grote hobby’s, iets waar ik heel veel tijd in steek en waar ik enorm veel plezier aan beleef. In juni heb ik examen gedaan voorWSET level 3 en ik zit me nu al te verdiepen in WSET Level 4, de Diploma Course. Ik luister podcasts over wijn, lees boeken over wijn, volg 800 wijninstagrammers, ik ga regelmatig naar proeverijen en ik krijg er geen genoeg van.

Ik zuig álle info op die ik maar tegenkom en geniet er met volle teugen van. Wijn is prachtig.

Op mijn Cynthiaenwijn Instagram deel ik sinds juni 2018 regelmatig iets over wijn. Een feest is het om met meer dan 6.000 mensen die wijn leuk vinden mijn passie te delen. Maar het kriebelde al snel. Ik wilde meer. Een blog waar ik nog wat meer inhoud kwijt kon, iets meer diepgang soms. Al dertien jaar blog ik, eerst tien jaar lang over beauty en make-up, nu sinds twee jaar over lifestyle. Het bloggen is me dus niet vreemd, en ik wist dat ik een aparte plek wilde, los van Cynthia.nl, waar ik ALLES wijn kwijt kon. Dus. Daar ben je nu. Het is zover! Ik heb een wijnblog.

Hoi! Ik ben Cynthia en ik hou van wijn
Hoi! Ik ben Cynthia en ik hou van wijn

Wat je kan verwachten

Blogs over wijn! Van proefnotities van een te gekke wijn die ik proefde tot een verslag van een diner, informatie over mijn opleiding, verslagen van wijnreizen die ik maak, informatie over wijn en wijnsmaken enzovoort. Als het maar wijn is, deel ik het hier. Op een leuke, luchtige, vrolijke manier, want er wordt over wijn al vaak moeilijk genoeg gedaan. Alle vragen mag je stellen (er zijn geen domme vragen), ik vind het leuk je iets te leren. Mijn doel: jou enthousiasmeren over wijn, op een laagdrempelige manier. Maar er zal ook zeker af en toe wat nerdtalk verschijnen over wijnmaaktechnieken. Ik weet heus niet alles, sterker nog, als je bedenkt wat er allemaal over wijn te weten valt, weet ik maar een heel klein beetje. Maar ik vind het gewoon leuk mijn wijnplezier met je te delen. Dat doe ik dus hier!
Hoe vaak ik ga bloggen, weet ik nog niet. Misschien elke dag, misschien twee keer per week of twee keer per maand. Ik zie het wel. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in! Je vindt voor nu in elke categorie in ieder geval één blogpost. Er zullen er meer volgen!

Je kan hier wat meer over mij en mijn blog lezen. Check hier de wijnagenda voor de komende maanden. Check hier mijn andere blog, Cynthia.nl.